Waarom investeren in Goud en Zilver in 2021 een goed idee is

goud en zilver belasting tips

Geld maar dan niet in de vorm van euro´s of briefgeld, goud en zilver zijn beschouwd als echt geld. Investeren in goud of zilver is altijd al een populaire bezigheid geweest en dat uit zich ook in de koersen van deze 2 edelmetalen. Door de jaren heen zien we een mooie grafiek die alsmaar omhoog blijft gaan en ook in 2021 en erna zijn de verwachtingen veelbelovend voor deze valuta, maar waarom?

Grote markt 

Goud en zilver hebben allebei een gigantische markt hoeveelheid doordat er de afgelopen jaren veel grote investeerders bij zijn gekomen. Doordat de markt zo gigantisch is neemt het risico van instorten af, en wat houd dat in korte termen in? minder risico. Goud en zilver zijn goed om in te investeren om met weinig risico en economische problemen te spelen. De verwachting voor 2021 is dat de totale marktwaarde van al het goud boven de $1 trillion zal stijgen. Nog minder risico, dus wilt u goud of zilver kopen dan is dit het moment.

De vraag zal stijgen

Naarmate de tijd zal vorderen zal de vraag ook steeds hoger worden dit komende door het feit dat de zilvervoorraad langzamerhand opraakt.Die van goud zal niet zo snel opraken door het vele handelsverkeer wat zich afspeelt in goud, maar voor zilver dus wel. Daarom is voor komende tijd investeren in zilver een goede want de prijs zal samen met de vraag steeds meer stijgen als er een gebrek komt aan zilver, dit gebrek is echter nog wel ver weg.

Conclusie

Zilver of goud kopen? wij zeggen ja, door het lage risico en de toenemende vraag is dit een veilige optie om toch wat procentjes te pakken op lange termijn. En voor de fans onder ons die van intrinsieke waarde houden, goud en zilver zijn dan perfect!

Comments are disabled.